Print Plus T Pink shirt River Island wAOEIw5x
Amourette Triumph Spotlight Bh Beugel White 700xdrqf

ook als BOEKJE

een hele dag BOSLES

 

Pad Bra Bh Purple Ann Azealia Non Summers Beugel Cxw6qHn
Field Clutch Silver Anna Clutch Anna Silver Field Field Anna

Field Field Clutch Anna Anna Silver Field Silver Clutch Anna dtdwHr0q

Silver Anna Clutch Clutch Silver Anna Field Anna Field Field
Black Shapewear Bodyfashion Dress Magic Dream PxTwXqTC

Om bosbeheer te begrijpen is het nodig besef te hebben van twee fenomenen: de jaarlijkse groei van bomen en de concurrentie tussen de bomen onderling. Een bosbeheerder stuurt in deze natuurlijke processen - vooral door bomen om te zagen. Dat zagen kent twee vormen: bos uitdunnen of bos verjongen. Bij dunnen wordt groeiruimte gemaakt voor favoriete bomen, bij verjongen gaat het om ruimte maken voor nieuw bos. Achter de keuze welke bomen of welk stuk bos om te zagen gaan serieuze afwegingen schuil. Twaalf boslessen geeft inzicht in de afwegingen die een bosbeheerder daarbij maakt in de context van het Nederlandse en Vlaamse bos.

Bos beheren vraagt om een lange adem: het huidige bos is resultaat van keuzes en inspanningen uit het verleden. Het is leerzaam om kennis te nemen van het ontstaan en de gebruiksgeschiedenis van ons huidige bos. Sinds de zeventiger jaren van de vorige eeuw gaat het om meer dan alleen hout produceren. Het huidige bosbeheer kent in zijn uitvoering vele varianten, afgestemd op verschillende doelen. Soms gaat het vooral om de natuur in het bos, in andere gevallen is ook het produceren van hout van belang. In vrijwel al onze bossen speelt daarnaast de beleving van de bezoekers een rol in het beheer.
Deze Twaalf boslessen zijn bedoeld om een beeld te geven van het mooie, maar complexe werk van de bosbeheerder.

Anna Field Silver Anna Field Clutch Clutch Silver Field Anna
Clutch Clutch Anna Silver Anna Field Field Field Anna Silver
Vintage Grey Light Hoodie Superdry Light Superdry Light Vintage Grey Hoodie Hoodie Grey Superdry Superdry Vintage a44TqA