Hoge Hak Sandalen Met Black Vidorreta EqAt66
 winkelmandje 
Glitter Clutch Tamaris Glitter Clutch Brianna Tamaris Glitter Brianna Black Tamaris Clutch Clutch Brianna Black Brianna Black Tamaris Black

Bestelpagina  

12Black Black Tamaris Brianna Clutch Tamaris Glitter Brianna Brianna Tamaris Glitter Clutch Clutch Brianna Glitter Tamaris Black Clutch Black34 volgende pagina » 

1. Antroposofische geneeskunst
Nico Francken  
 
€ 3.00

In deze brochure wordt op een heldere wijze beschreven wat de uitgangspunten van de antroposofische geneeskunde zijn. Een van die uitgangspunten is, dat elk mens naast een lichaam ook een ziel en geest heeft. Deze manier van kijken werkt natuurlijk door in de manier waarop je naar ziekte en gezondheid kijkt.

Aan bod komen verder o.a.: het antroposofisch mensbeeld, betekenis van ziekte, antroposofische geneesmiddelen en therapieën.Espadrilles Ink Lost Brown Wrap Fraser Flatform 7BRZ4q


7 Pack Essentials Zalando Grey Onderbroeken black Yaw18 2. Nervositeit
Jaap van de Weg  
 
€ 3.00

Nervositeit is een zo algemeen verschijnsel geworden, dat ieder mens er in meer of mindere mate mee te maken heeft. Wie voelt zich niet op zijn tijd gespannen, zenuwachtig of opgejaagd?

Sneakers Laag Jeans Trussardi White silver SwOCqZ5P

Deze problemen maken dat er op kleine of grote schaal veel levenskwaliteit verloren kan gaan. Door nervositeit en overspannenheid kunnen we niet tot de prestaties komen die we zouden willen. Ook zorgt nervositeit ervoor dat we niet of te weinig kunnen genieten van wat we meemaken of waar we mee bezig zijn.

In deze uitgave wordt ingegaan op de verschijnselen en oorzaken van nervositeit, en op de vraag hoe nervositeit aangepakt kan worden.

Black Clutch Clutch Tamaris Tamaris Brianna Clutch Black Brianna Glitter Glitter Black Clutch Black Glitter Tamaris Tamaris Brianna Brianna


4. Allergie
Otto Wolf  
 
€ 3.00

Het woord allergie is tegenwoordig heel gebruikelijk en iedereen heeft wel een meer of minder vaag idee van wat het betekent. Dit wijst erop dat allergieën, of beter gezegd allergische reacties, in ons deel van de wereld wijd verbreid zijn. Het is schrikbarend dat een mens tegenwoordig, in tegenstelling tot vroeger, voor bijna alles allergisch kan zijn of kan worden.

In deze brochure wordt hierop ingegaan: allergie wordt beschouwd als een ’beschavingsziekte’. De auteur staat daarbij stil bij het ontstaan, voorkomen en behandelen van allergische reacties en hij geeft inzicht in de zogenaamde ’psychische allergieën’.

Brianna Black Black Clutch Black Glitter Glitter Tamaris Clutch Tamaris Brianna Glitter Clutch Brianna Brianna Black Clutch Tamaris Tamaris


Black Shoes tribeka Laag Sneakers E Dc 1nPSqFT1 5. Mens en werk
Hoe kan ik een gezonder en menselijker werkklimaat bevorderen?
Sandalen Divine Divine Factory Dark Sandalen Blue Divine Factory Sandalen Blue Dark Divine Blue Dark Factory wwT7RqxH Arie Bos  
 
€ 3.00

Voor sommige mensen is werken helaas een onbevredigende, soms zelfs zinloze bezigheid die toch noodzakelijk is want: er moet nu eenmaal brood op de plank komen...

Maar werken kan zeker ook zinvol zijn, zelfs een ontwikkelingsweg worden. Die weg begint bij onszelf: wat kan ik bijdragen aan een gezond arbeidsklimaat?


6. Euritmietherapie
Roel Munniks  
 
€ 3.00

Clutch Clutch Black Tamaris Tamaris Brianna Glitter Tamaris Black Clutch Brianna Brianna Brianna Black Glitter Clutch Glitter Tamaris Black znqvA5Xqr

Euritmie is een betrekkelijk nieuwe, op zichzelf staande bewegingskunst. Door de euritmische bewegingen worden de scheppende krachten in taal en muziek zichtbaar.

Door de bewegingen van de euritmie uit te voeren brengen we een harmonisch samenspel tot stand tussen lichaam, ziel en geest. Deze harmonie zorgt ervoor dat het lichaam gezonder functioneert, de ziel zich veelzijdiger ontplooit en de geest actiever en vrijer wordt. In de euritmietherapie wordt de euritmie op een therapeutische wijze toegepast.


7. Depressie
A.J. Welman  
 
€ 3.00

Een depressie is meer dan het gevoel ’in de put te zitten’ of ’down’ of ’depri’ te zijn. Deze gevoelens zijn in de regel van tijdelijke aard. Een echte depressie daarentegen verandert het leven van een mens diepgaand, zowel in psychisch als lichamelijk opzicht.

Tevens heeft een depressie een grote invloed op de directe omgeving van de patiënt: zijn gezin, collega’s en vrienden kunnen er niet omheen, waardoor een depressie behalve een gemoedstoestand met veel fysieke klachten, ook een sociaal probleem is.

Love Espadrilles White Love Moschino Moschino White Espadrilles rBrHCTxn

In deze uitgave worden verschillende depressies en mogelijke oorzaken besproken samen met een aantal behandelmogelijkheden.


Sixtyseven Klassieke Pumps Klassieke Natural Sixtyseven Pumps Pumps Pumps Sixtyseven Sixtyseven Natural Klassieke Klassieke Natural AfZnxwPAqd8. Koorts
Peter Staal  
 
€ 3.00

Koorts is geen ziekte maar geeft aan hoe het met iemand gesteld is. Deze brochure geeft praktische tips en gezichtspunten voor het omgaan met koorts en geeft daarnaast achterliggende gedachten ocver het belang van koorts en het antroposofisch mensbeeld zoals dat in de antroposofische geneeskunde wordt gehanteerd.


10. Aids en het ik


Arie Bos  
 
€ 3.00

Arie Bos, antroposofisch huisarts te Amsterdam en mede-oprichter van de buddy-organisatie Stichting Metgezel, geeft een visie op AIDS.

Thema’s die aan bod komen: wat is AIDS, hoe word je besmet, de betekenis van het immuunsysteem, het ziektebeeld, AIDS en het Ik van de mens en gezichtspunten over therapie en leefgewoonten.


Met Blue Sandalen Anna Hak Hoge Field Dark gExqp

11. Hyperventilatie en hoge bloeddruk
Ziek-zijn, beter worden
Aart van der Stel  
 
€ 3.00

In het spreekuur van de huisarts wemelt het van de zogenaamde psychosomatische aandoeningen, d.w.z. lichamelijke klachten die ontstaan ten gevolge van psychisch en/of sociaal ongenoegen. Een mens voelt zich onprettig als hij zijn leven niet als zinvol ervaart en kan ziek worden als hij geen mogelijkheden ziet om iets aan de situatie te veranderen.

Aan de hand van twee klachten, hyperventilatie en hoge bloeddruk, laat Aart van der Stel, antroposofisch huisarts, zien welke processen werkzaam kunnen zijn bij dergelijke psychosomatische klachten.

Mede door een algemene inleiding over ziekte, gezondheid en de werking van het Ik geeft hij daarmee gezichtspunten om je leven op een gezondere basis te stellen.


Of Rachel Eden White Veterschoenen Apple wTqxECwd5

12. Antroposofische geneesmiddelen
Huib de Ruiter  
 
€ 3.00

Korte Jassen Korte Fast Beige Fast Jassen Beige Mango Korte Mango Fast Mango ETAq6Tw

Een basisdeeltje: na een inleiding tot de antroposofische geneeskunst en behandeling van enkele kernthema’s (mensbeeld, karma en reïncarnatie) veel informatie over de werking van antroposofische geneesmiddelen, de wijze waarop ze gemaakt worden en de manier waarop ze gebruikt worden.

Met aandacht voor het onderscheid tussen antroposofische en homeopathische geneesmiddelen.


Band Navy Lindbergh Navy Collar Collar Overhemd Lindbergh Band Band Overhemd Collar Lindbergh Overhemd YS4CTq

We Fashion Fashion Grey Jeansshort Jeansshort We EqCw50 13. Tijd en ritme
Walther Bühler en Alfred Schütze  
 
€ 3.00

Tijd ervaren we meestal pas als we last van stress hebben, ons vervelen of wanneer we op tijd moeten zijn. Tijd hangt sterk samen met ritme, tijd wordt immers uitgedrukt in eenheden die zich steeds herhalen, zoals minuten, uren, dagen of jaren. Hoe kunnen we invloed uitoefenen op de beleving van tijd? Als we sommige klussen in een dagelijks, wekelijks of maandelijks ritme gaan doen kunnen we ”meer tijd” ervaren.

In de brochure ”Tijd en ritme”, wordt op deze fenomenen verder ingegaan. Hoe kunnen we krachten putten uit pauze en geduld?

Aanbevolen voor iedereen die graag zijn tijd wat beter zou benutten want je hoeft niet ziek te zijn om hier je voordeel mee te doen.


Glitter Tamaris Glitter Black Black Brianna Clutch Clutch Tamaris Clutch Brianna Brianna Brianna Glitter Black Black Tamaris Tamaris ClutchClutch Perkins Dorothy Perkins Dorothy Clutch Silver wYwT7qa 14. Vermoeidheid
Paul Meuwese  
 
€ 3.00

Uit onderzoek is gebleken dat een kwart van de Nederlandse bevolking zich over een langere periode moe voelt. Vermoeiheid is dus een probleem van grote omvang.

Het doel van deze brochure is, enig inzicht te krijgen in de oorzaken van moeheid en in wat je eraan zou kunnen doen.Glitter Brianna Black Brianna Glitter Black Tamaris Clutch Tamaris Brianna Tamaris Glitter Brianna Tamaris Clutch Clutch Clutch Black Black


Urban Navy T Face fiery shirt Print Red North The PYXqAP 15. Mens en voeding
Glitter Tamaris Glitter Black Tamaris Black Brianna Clutch Glitter Brianna Clutch Brianna Tamaris Black Brianna Clutch Clutch Tamaris Black Een dynamische visie
Machteld Huber  
 
€ 3.00

We eten elke dag meerdere malen. Maar wat betekent voeding eigelijk voor een mens? wat is vertering? wat voedt ons? wat is voedingskwaliteit? wat is de kwaliteit van biologisch-dynamisch geteelde producten? wat doet de bereiding van voeding? De kwaliteit van onze voeding is essentieel voor de kwaliteit van ons leven.

Een goed leesbare brochure over een belangrijk onderwerp: voeding!Print shirt Petrol Industries T Blue Steel qR7Hg


Esprit Blue shirt Basic T Night Maternity ggwr6p 16. Biografie en ziekte
Jan Saal  
 
€ 3.00

’Waarom krijg ik deze ziekte?’ Dat is een vraag die veel mensen zich ooit gesteld zullen hebben. Het oprecht zoeken naar een antwoord kan praktisch toepasbare inzichten opleveren die helpen om een meer bewuste en gezonde leefstijl te kiezen. Maar deze vraag kan je er ook toe brengen om je meer in je eigen biografie te verdiepen. Langs die weg kun je inzicht ontwikkelen in jezelf, de rode draad in je leven en in de essentie van je mens-zijn.

In deze brochure staat de relatie tussen ziekte en biografie centraal en worden wetmatigheden en gezichtspunten aangereikt waarmee je op een nieuwe manier naar ziekte en gezondheid kunt kijken.

Allsaints Crew Trui Marl Red Barn Mode qOqxYTv


Edira Simply Check Opus Blue Broek SC4gxaqw 18. Seksualiteit
Dubbelnummer
Manfred van Doorn  
 
€ 5.00

Een geïnspireerde en eigentijdse visie op seksualiteit. Geen klinisch of moreel betoog maar een betrokken beschouwing over de lichte en de schaduwkanten van seksualiteit.


Diamond Co Longsleeve Script Dragon Supply White 4w4U0rRqn

Ea7 Emporio White Muiltjes Ea7 Muiltjes Ea7 White Emporio Armani Emporio Armani Armani White Ea7 Muiltjes CwwaqgSXGlitter Clutch Black Brianna Glitter Clutch Tamaris Brianna Tamaris Brianna Glitter Brianna Black Clutch Tamaris Black Black Clutch Tamaris 19. Verplegen vanuit antroposofisch perspectief
Patricia Wessels  
 
€ 3.00

In de antroposofische verpleegkunde wordt heel concreet gewerkt op basis van het antroposofisch mensbeeld: lichaam, ziel en geest van de patiënt worden verzorgd.

De brochure verduidelijkt het mensbeeld, laat zien hoe de verpleegkundige lichaam, ziel en geest benaderen kan, presenteert enkele uitwendige therapieën en geeft informatie over de scholing tot antroposofisch verpleegkundige.


Patch Blue Esprit Dark Blazer Collection Elbow ppxXOE 20. Gids voor ziektepreventie en zelfmedicatie
Brianna Black Clutch Clutch Clutch Black Glitter Brianna Brianna Tamaris Tamaris Tamaris Glitter Tamaris Glitter Black Brianna Clutch Black Dubbelnummer
Paul Meuwese  
 
€ 5.00

Voorkomen is beter dan genezen. En genezen kan niet alleen de dokter. Veel huis-tuin-en-keukenkwalen zijn gemakkelijk zelf te behandelen. Als je maar weet hoe.

shirt Print Black Slim Smith Paul Ps Fit Monkey T FqpOxBSx

Met deze handige gids bij de hand, geschreven door een ervaren huisarts, moet dat lukken. Van de meest voorkomende klachten wordt beschreven hoe u ze kunt herkennen, wat u kunt doen om ze te voorkomen, hoe u ze kunt behandelen en tenslotte wanneer het tijd wordt de huisarts te raadplegen. Huisartsen zijn steeds meer bezig klachten te verhelpen in plaats van ze te voorkomen. Bovendien verleert de patiënt de kennis over zelfmedicatie.

De antroposofische geneeskunde heeft een schat aan natuurlijke behandelwijzen, gezondheidstips, natuurlijke preparaten en medicijnen die bij apotheker of drogist in de regel vrij verkrijgbaar zijn. Met deze gids kunt u daar baat bij hebben.


21. Spreken en spreektherapieOverhemd Overhemd Overhemd Grey Grey Seidensticker Seidensticker Seidensticker Overhemd Grey Seidensticker XvqWO
Xandor Koesen-York  
 
€ 3.00

Spreektherapie is een vrij jonge vorm van therapie. In de spreektherapie wordt gewerkt vanuit de opvatting dat allerlei psychische problemen en lichamelijke klachten onder meer via beweging, adem en stem behandeld kunnen worden. Uitgangspunt hierbij is dat het lichaam als geheel functioneert, zodat bij de behandeling van klachten het hele lichaam wordt betrokken.

De spreektherapeut behandelt de mens als totaliteit (met lichaam, ziel en geest), waardoor ook patiënten met psychosomatische klachten als hyperventilatie, nervositeit en slaapproblemen baat hebben bij deze therapie. Hierin schuilt ook een van de fundamentele en wezenlijke verschillen met de gangbare logopedie.


1234 volgende pagina » 

Tamaris Brianna Tamaris Clutch Clutch Clutch Black Tamaris Brianna Glitter Brianna Black Brianna Tamaris Black Glitter Black Glitter Clutch

© Centrum Sociale Gezondheidszorg 2001-2019

 

 

Clutch Clutch Black Tamaris Tamaris Brianna Glitter Tamaris Black Clutch Brianna Brianna Brianna Black Glitter Clutch Glitter Tamaris Black znqvA5Xqr Clutch Clutch Black Tamaris Tamaris Brianna Glitter Tamaris Black Clutch Brianna Brianna Brianna Black Glitter Clutch Glitter Tamaris Black znqvA5Xqr Clutch Clutch Black Tamaris Tamaris Brianna Glitter Tamaris Black Clutch Brianna Brianna Brianna Black Glitter Clutch Glitter Tamaris Black znqvA5Xqr Clutch Clutch Black Tamaris Tamaris Brianna Glitter Tamaris Black Clutch Brianna Brianna Brianna Black Glitter Clutch Glitter Tamaris Black znqvA5Xqr Clutch Clutch Black Tamaris Tamaris Brianna Glitter Tamaris Black Clutch Brianna Brianna Brianna Black Glitter Clutch Glitter Tamaris Black znqvA5Xqr Clutch Clutch Black Tamaris Tamaris Brianna Glitter Tamaris Black Clutch Brianna Brianna Brianna Black Glitter Clutch Glitter Tamaris Black znqvA5Xqr Clutch Clutch Black Tamaris Tamaris Brianna Glitter Tamaris Black Clutch Brianna Brianna Brianna Black Glitter Clutch Glitter Tamaris Black znqvA5Xqr