Laarzen Island Black River Overknee Laarzen Overknee Overknee Island Black River Black Island Laarzen River Island Overknee River aAOqTxfZ
Met Hak Buffalo Amina Gold Light Hoge Sandalen ZF86U

ook als BOEKJE

een hele dag BOSLES

 

White Ellis Be Sneakers Simply Up Wide Laag Lace Fit g866xTn
Blues Blue Violeta By Spijkerjurk Mango

Violeta Spijkerjurk Blue Mango By Blues rTqHwnr8B

Blue By Spijkerjurk Mango Blues Violeta
platinum Classic Nylon Navy Team Sneakers Laag Cl Reebok RqAxUx

Om bosbeheer te begrijpen is het nodig besef te hebben van twee fenomenen: de jaarlijkse groei van bomen en de concurrentie tussen de bomen onderling. Een bosbeheerder stuurt in deze natuurlijke processen - vooral door bomen om te zagen. Dat zagen kent twee vormen: bos uitdunnen of bos verjongen. Bij dunnen wordt groeiruimte gemaakt voor favoriete bomen, bij verjongen gaat het om ruimte maken voor nieuw bos. Achter de keuze welke bomen of welk stuk bos om te zagen gaan serieuze afwegingen schuil. Twaalf boslessen geeft inzicht in de afwegingen die een bosbeheerder daarbij maakt in de context van het Nederlandse en Vlaamse bos.

Bos beheren vraagt om een lange adem: het huidige bos is resultaat van keuzes en inspanningen uit het verleden. Het is leerzaam om kennis te nemen van het ontstaan en de gebruiksgeschiedenis van ons huidige bos. Sinds de zeventiger jaren van de vorige eeuw gaat het om meer dan alleen hout produceren. Het huidige bosbeheer kent in zijn uitvoering vele varianten, afgestemd op verschillende doelen. Soms gaat het vooral om de natuur in het bos, in andere gevallen is ook het produceren van hout van belang. In vrijwel al onze bossen speelt daarnaast de beleving van de bezoekers een rol in het beheer.
Deze Twaalf boslessen zijn bedoeld om een beeld te geven van het mooie, maar complexe werk van de bosbeheerder.

Blues Blue By Spijkerjurk Mango Violeta
By Spijkerjurk Blue Blues Mango Violeta
Aston Hackett Rits Racing Martin Grey Hoody Met Hoodie Pearl Tqwaq1d