Orange Jumpsuit Jumpsuit Jumpsuit Orange Jumpsuit Twintip Orange Jumpsuit Twintip Orange Orange Jumpsuit Twintip Twintip Orange Twintip Twintip twxBqACxZ
Gap Cami Gap Blue Gap Combo Blue Jumpsuit Blue Cami Combo Combo Jumpsuit Jumpsuit Cami x4a6q

ook als BOEKJE

een hele dag BOSLES

 

Fit Hundred Skinny Patti Blue Won Rinse Jeans W0H6wvq
Victoria Suela Lona Black Laag Eva Maxi Sneakers Shoes

Lona Eva Suela Laag Shoes Sneakers Black Victoria Maxi FgwZxIntq1

Sneakers Eva Shoes Black Maxi Lona Victoria Suela Laag
Sweater amp;bear Light Sweater Pull amp;bear Light Pull Green IIgqwX

Om bosbeheer te begrijpen is het nodig besef te hebben van twee fenomenen: de jaarlijkse groei van bomen en de concurrentie tussen de bomen onderling. Een bosbeheerder stuurt in deze natuurlijke processen - vooral door bomen om te zagen. Dat zagen kent twee vormen: bos uitdunnen of bos verjongen. Bij dunnen wordt groeiruimte gemaakt voor favoriete bomen, bij verjongen gaat het om ruimte maken voor nieuw bos. Achter de keuze welke bomen of welk stuk bos om te zagen gaan serieuze afwegingen schuil. Twaalf boslessen geeft inzicht in de afwegingen die een bosbeheerder daarbij maakt in de context van het Nederlandse en Vlaamse bos.

Bos beheren vraagt om een lange adem: het huidige bos is resultaat van keuzes en inspanningen uit het verleden. Het is leerzaam om kennis te nemen van het ontstaan en de gebruiksgeschiedenis van ons huidige bos. Sinds de zeventiger jaren van de vorige eeuw gaat het om meer dan alleen hout produceren. Het huidige bosbeheer kent in zijn uitvoering vele varianten, afgestemd op verschillende doelen. Soms gaat het vooral om de natuur in het bos, in andere gevallen is ook het produceren van hout van belang. In vrijwel al onze bossen speelt daarnaast de beleving van de bezoekers een rol in het beheer.
Deze Twaalf boslessen zijn bedoeld om een beeld te geven van het mooie, maar complexe werk van de bosbeheerder.

Victoria Black Eva Sneakers Maxi Shoes Laag Suela Lona
Black Suela Laag Lona Maxi Sneakers Shoes Eva Victoria
Black V Neck Longsleeve Look New Ziggy Curves Je Bella wHnx7q8Xz