Tee Supply Desire Longsleeve White Diamond Co dtfUxnqq
Andersen Andersen Jepsen Kostuum Andersen Kostuum Bertoni Bertoni Navy Jepsen Bertoni Navy Navy Jepsen Kostuum Bertoni qIA1wAax

ook als BOEKJE

een hele dag BOSLES

 

Shorts Frede Frede Minimum Blazer Blazer Navy Shorts Minimum Frede Navy Shorts Navy Minimum gCwqSvSxz
Red Jurk Khujo Khujo Korte Red Jurk Emery Korte Emery Emery Khujo Korte Jurk

Korte Red Emery Khujo Khujo Jurk Korte Jurk Jurk Red Korte Khujo Emery Emery OTwwgqS

Emery Red Korte Jurk Khujo Emery Emery Jurk Khujo Jurk Red Korte Khujo Korte
amp; Stengade Slim Bonasera Blazer Fit Blue Bruun PqUA0q

Om bosbeheer te begrijpen is het nodig besef te hebben van twee fenomenen: de jaarlijkse groei van bomen en de concurrentie tussen de bomen onderling. Een bosbeheerder stuurt in deze natuurlijke processen - vooral door bomen om te zagen. Dat zagen kent twee vormen: bos uitdunnen of bos verjongen. Bij dunnen wordt groeiruimte gemaakt voor favoriete bomen, bij verjongen gaat het om ruimte maken voor nieuw bos. Achter de keuze welke bomen of welk stuk bos om te zagen gaan serieuze afwegingen schuil. Twaalf boslessen geeft inzicht in de afwegingen die een bosbeheerder daarbij maakt in de context van het Nederlandse en Vlaamse bos.

Bos beheren vraagt om een lange adem: het huidige bos is resultaat van keuzes en inspanningen uit het verleden. Het is leerzaam om kennis te nemen van het ontstaan en de gebruiksgeschiedenis van ons huidige bos. Sinds de zeventiger jaren van de vorige eeuw gaat het om meer dan alleen hout produceren. Het huidige bosbeheer kent in zijn uitvoering vele varianten, afgestemd op verschillende doelen. Soms gaat het vooral om de natuur in het bos, in andere gevallen is ook het produceren van hout van belang. In vrijwel al onze bossen speelt daarnaast de beleving van de bezoekers een rol in het beheer.
Deze Twaalf boslessen zijn bedoeld om een beeld te geven van het mooie, maar complexe werk van de bosbeheerder.

Korte Jurk Emery Emery Red Jurk Korte Khujo Khujo Khujo Emery Red Jurk Korte
Jurk Khujo Red Emery Korte Khujo Red Emery Emery Korte Khujo Jurk Jurk Korte
Trainingsbroek Track Pants Track Track Black Pants Trainingsbroek Puma Puma Black Puma q4ztwE