Heuptas Darcy Bag Black Belt Topshop 6wznZxx
Telefoonhoesje Still Iphone Nordic Cover Cognac Clean 7xIYprqI

ook als BOEKJE

een hele dag BOSLES

 

Black Soft Handtas Studded Port Allsaints x6wISqZHaa
Topshop Hak Part Hoge Fit Wide Sandalen Met Suki Black

Hoge Topshop Fit Wide Met Black Part Suki Hak Sandalen RRYWKpn

Hoge Topshop Part Suki Wide Hak Sandalen Black Met Fit
Mandarino Crossbody Furla Schoudertas Mini Mimi qPO8c1Rwf

Om bosbeheer te begrijpen is het nodig besef te hebben van twee fenomenen: de jaarlijkse groei van bomen en de concurrentie tussen de bomen onderling. Een bosbeheerder stuurt in deze natuurlijke processen - vooral door bomen om te zagen. Dat zagen kent twee vormen: bos uitdunnen of bos verjongen. Bij dunnen wordt groeiruimte gemaakt voor favoriete bomen, bij verjongen gaat het om ruimte maken voor nieuw bos. Achter de keuze welke bomen of welk stuk bos om te zagen gaan serieuze afwegingen schuil. Twaalf boslessen geeft inzicht in de afwegingen die een bosbeheerder daarbij maakt in de context van het Nederlandse en Vlaamse bos.

Bos beheren vraagt om een lange adem: het huidige bos is resultaat van keuzes en inspanningen uit het verleden. Het is leerzaam om kennis te nemen van het ontstaan en de gebruiksgeschiedenis van ons huidige bos. Sinds de zeventiger jaren van de vorige eeuw gaat het om meer dan alleen hout produceren. Het huidige bosbeheer kent in zijn uitvoering vele varianten, afgestemd op verschillende doelen. Soms gaat het vooral om de natuur in het bos, in andere gevallen is ook het produceren van hout van belang. In vrijwel al onze bossen speelt daarnaast de beleving van de bezoekers een rol in het beheer.
Deze Twaalf boslessen zijn bedoeld om een beeld te geven van het mooie, maar complexe werk van de bosbeheerder.

Suki Topshop Hak Hoge Black Fit Wide Met Part Sandalen
Fit Met Hak Sandalen Wide Topshop Hoge Suki Black Part
Schoudertas Jost Salo Black Black Schoudertas Salo Salo Jost Jost Schoudertas Jost Black Schoudertas Salo Black xOHCfwBq